Příští týden

Pondělí
1234
Polévka zeleninová bílá (1a, 7)
1
120g Vepřové žebírko na houbách, dušená rýže (1a)
2
120g Smažený sýrovo - šunkový špíz, vařený brambor, tatarka (1a, 3, 7, 10)
3
Vajíčkový salát s rajčaty a majonézou (1a, 3, 10)
Úterý
1234
Polévka čočková se zeleninou (1a, 9)
1
150g Smažený karbanátek, bramborová kaše, okurkový salát (1a, 3, 7)
2
Meruňkové knedlíky z bramborovo - tvarohového těsta, cukr, máslo (1a, 3, 7)
3
Mexický fazolový hrnec, pečivo (1a, 6)
Středa
1234
Polévka hovězí vývar s rýží a hráškem (9)
1
Maďarský hovězí guláš, houskový knedlík (1a, 3)
2
150g Vepřový steak na pepřovém koření, vařený brambor, ďábelská omáčka (1a, 3, 6)
3
Těstovinový salát s krůtím masem a zeleninou (1a, 3, 6)
Čtvrtek
1234
Polévka gulášová (1a)
1
150g Uzené maso, bramborový knedlík, špenát (1a, 3, 7)
2
Zeleninové kuřecí rizoto, strouhaný sýr, kyselá okurka (7)
3
Fazolový salát s rajčaty, klobásou a majonézou (3)
Pátek
1234
Polévka krupicová s vejci (1a, 3, 9)
1
Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík (1a, 3, 7, 9, 10)
2
150g Sekaný máslový řízek, bramborová kaše, kompot (1a, 3, 7)
3
Řecký zeleninový salát s olivami, červenou cibulkou a balkánským sýrem (7)
U jídla č.3 příloha - pečivo.
Změna jídelníčku vyhrazena. Jídla jsou dovářena v 9:00 hod., spotřebujte do neprodleně. Informace o alergenech Vám zodpoví personál. Nový jídelníček na www.gastrom.cz

Seznam alergenů 

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU.
1 - obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich - nejedná se o celiakii, 2 - korýši a výrobky z nich, 3 - vejce a výrobky z nich, 4 - ryby a výrobky z nich, 5 - podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich, 6 - sójové boby a výrobky z nich, 7 - mléko a výrobky z něj, 8 - skořápkové plody a výrobky z nich, 9 - celer a výrobky z něj, 10 - hořčice a výrobky z ní, 11 - sezamová semena a výrobky z nich, 12 - oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10mg, ml/kg,l, 13 - vlčí bob (lupina) a výrobky z něj, 14 - měkýši a výrobky z nich