Příští týden

Pondělí
1234
Polévka italská s rýží (1a)
1
120g Vepřové žebírko na žampionech, dušená rýže (1a)
2
Langoše s kečupem a česnekem, zeleninou a sýrem (1a, 3, 7)
3
Zeleninový salát s balkánským sýrem ( 7)
Úterý
1234
Polévka bramborová (1a, 9)
1
150g Kuřecí prsa v těstíčku Dijonese, vařený brambor, dresink (1a, 3, 7, 10)
2
Kynuté povidlové knedlíky, cukr, máslo (1a, 3, 7)
3
Mexický fazolový hrnec, pečivo (1a, 6)
Středa
1234
Polévka hovězí vývar s nudlemi (1a, 3, 9)
1
150g Masové kuličky v rajské omáčce, kolínka (1a, 3)
2
150g Pečené krůtí výpečky na medvědím česneku, bramborová kaše, kompot (1a, 7)
3
Zeleninový salát s tuňákem a vajíčkem (3, 4)
Čtvrtek
1234
Polévka frankfurtská s párkem a bramborem (1a, 7)
1
120g Smažený vepřový řízek, vařený brambor, kyselá okurka (1a, 3, 7)
2
Ďábelské vepřové nudličky, dušená rýže (1a, 6)
3
Bramborové šišky s mákem, cukr, máslo (1a, 3, 7)
Pátek
1234
Polévka kmínová s vejci (1a, 3, 9)
1
Maďarský hovězí guláš, houskový knedlík (1a, 3)
2
150g Vepřový špíz marinovaný ve směsi koření, vařený brambor, ďábelská omáčka (1a, 3)
3
Variace listových salátů a zeleniny se šunkou a sýrem (7)
U jídla č.3 příloha - pečivo.
Změna jídelníčku vyhrazena. Jídla jsou dovářena v 9:00 hod., spotřebujte do neprodleně. Informace o alergenech Vám zodpoví personál. Nový jídelníček na www.gastrom.cz

Seznam alergenů 

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU.
1 - obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich - nejedná se o celiakii, 2 - korýši a výrobky z nich, 3 - vejce a výrobky z nich, 4 - ryby a výrobky z nich, 5 - podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich, 6 - sójové boby a výrobky z nich, 7 - mléko a výrobky z něj, 8 - skořápkové plody a výrobky z nich, 9 - celer a výrobky z něj, 10 - hořčice a výrobky z ní, 11 - sezamová semena a výrobky z nich, 12 - oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10mg, ml/kg,l, 13 - vlčí bob (lupina) a výrobky z něj, 14 - měkýši a výrobky z nich