Dnešní menu

Polévka bramborová (1a, 9)
1234
0,–
Grilované kuře, vařený brambor, okurkový salát (1a)
1
150,–
Gulášek z vepřové kotlety na rajčatech, bazalce a česneku, těstoviny penne, parmazán, rukola
2
150,–
Květákový mozeček, vařený brambor, okurkový salát (1a, 3, 7)
3
140,–
150g Smažené kapustové karbanátky s masem a uzeným, vařený brambor, kompot (1a, 3, 7)
1
140,–
Smažené bavorské vdolečky s povidly a šlehačkou (1a, 3, 7)
1
140,–
150g Uzené maso, křenová omáčka, houskový knedlík
2
140,–
Masové kuličky v rajské omáčce, houskový knedlík nebo těstovina
2
140,–
Kuřecí nudličky kung-pao, dušená rýže (pórek, arašidy, paprika, žampiony, sojová omáčka (5, 6)
2
140,–
150g Uzené maso, bramborový knedlík, kysané zelí (1a, 3)
2
140,–
200g Pečená vepřová panenka, smetanová omáčka s čedarem, smažené krokety, rukola
4
170,–
200g Vepřový steak dle uzenáře, smažené hranolky, tatarka
4
160,–
200g Vepřový steak Argentina, kukuřice na másle, smažené hranolky, tatarka
4
160,–
Smažený hermelín, vařený brambor, máslo, tatarka, obloha
4
150,–
Smažený květák, vařený brambor, máslo, tatarka
4
150,–
200g Kuřecí steak v česnekové marinádě, smažené hranolky, obloha, tatarka
4
160,–
U jídla č.3 příloha - pečivo.
Změna jídelníčku vyhrazena. Jídla jsou dovářena v 9:00 hod., spotřebujte neprodleně. Informace o alergenech Vám zodpoví personál. Nový jídelníček na www.gastrom.cz

Seznam alergenů 

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU.
1 - obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich - nejedná se o celiakii, 2 - korýši a výrobky z nich, 3 - vejce a výrobky z nich, 4 - ryby a výrobky z nich, 5 - podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich, 6 - sójové boby a výrobky z nich, 7 - mléko a výrobky z něj, 8 - skořápkové plody a výrobky z nich, 9 - celer a výrobky z něj, 10 - hořčice a výrobky z ní, 11 - sezamová semena a výrobky z nich, 12 - oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10mg, ml/kg,l, 13 - vlčí bob (lupina) a výrobky z něj, 14 - měkýši a výrobky z nich